World of Warcraft: Trial Kit
Το συγκεκριμένο πακέτο περιλαμβάνει 1 dvd με το παιχνίδι WOW και ένα manual 8 σελίδων με τυπωμένο τον κωδικό που εξασφαλίζει 14 μέρες παιχνιδιού.Ο καταναλωτής αγοράζει ένα τεμάχιο World of Warcraft 14 day retail kit το οποίο του δίνει για 14 μέρες πλήρη πρόσβαση στα server της Blizzard όπου μπορεί να δημιουργήσει το δικό του χαρακτήρα με βάση το μοναδικό keycode που έχει βρει στον manual του παιχνιδιού.Μετά τις 14 μέρες η πρόσβαση σταματάει να είναι δωρεάν και ο χρήστης εφόσον θέλει να συνεχίσει την εμπειρία WoW θα πρέπει να αγοράσει ένα πλήρες παιχνίδι WoW. Θα διατηρήσει το keycode του από την 14ήμερη εμπειρία για να μπορέσει να συνεχίσει με τον ίδιο χαρακτήρα και από το ίδιο επίπεδο που σταμάτησε. Όπως όλοι οι WOW gamers μετά το πέρας των 30 ημερών που του παρέχει το πλήρες παιχνίδι WOW, θα πρέπει να ανανεώσει τον χρόνο πρόσβασης αγοράζοντας το TimeCard.
Alexander
Myst IV: Revelation
Η σειρά Myst είναι η κλασικότερη σειρά Adventure στον κόσμο και έχει εκατομμύρια φανατικούς οπαδούς που την ακολουθούν πιστά. Χτισμένη με βάση την επαναστατικότητα στον τεχνικό και στον δημιουργικό τομέα, η σειρά είναι έτοιμη με το Myst IV: Revelation να φτάσει σε νέα επίπεδα, εμπορικά και καλλιτεχνικά. Υπό τον δημιουργικό οίστρο και εμπειρία της Ubisoft, οι φανταστικοί κόσμοι του Myst αποκαλύπτονται ολοκληρωτικά στο Myst IV: Revelation και απορίες που υπάρχουν στο μυαλό του κοινού από το πρώτο τίτλο της σειράς λαμβάνουν επιτέλους μια απάντηση.Οι παίκτες θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους προσπαθώντας να ανακαλύψουν τα αίτια για την εξαφάνιση ενός μικρού κοριτσιού, μια προσπάθεια που θα τους φέρει αντιμέτωπους με τα σκοτεινά μυστικά που κρύβουν οι παράλληλοι κόσμοι του Myst IV: Revelation και μια απόλυτη αλήθεια που θα είναι πραγματικά μια αποκάλυψη.
 • Αποδράστε από την πραγματικότητα στους σουρεαλιστικούς κόσμους του Myst IV: Revelation και αντιμετωπίστε ιδιοφυείς γρίφους στην προσπάθεια σας να σώσετε ένα κοριτσάκι και να ανακαλύψετε την αλήθεια.
 • Η αγωνία σε κάθε βήμα και σε κάθε πτυχή του σεναρίου, καθώς οι παίκτες θα έρθουν αντιμέτωποι με σκοτεινά μυστικά που έχουν μείνει κρυφά από την εποχή του πρώτου Myst μέχρι και του Myst III: Exile.
 • Ελέγξτε τη ροή της ιστορίας με τις αποφάσεις σας και βιώστε ένα δυναμικό περιβάλλον το οποίο προσαρμόζεται στις δικές σας επιλογές.
 • Απολαύστε τις συνθέσεις του διάσημου μουσικού Peter Gabriel και του βραβευμένου συνθέτη Jack Wall.
C.S.I.
 Η τηλεοπτική σειρά CSI ζωντανεύει μέσα από το πρώτο παιχνίδι που κάνει την εμφάνισή του. Μπείτε στον κόσμο της έρευνας και της ανάλυσης, διελευκάνοντας υποθέσεις με τη βοήθεια των χαρακτήρων της σειράς. Για απαιτητικούς παίκτες που δεν φοβούνται να δοκιμάσουν το μυαλό τους. Ακολουθήστε τα σημάδια...
Harry Potter and the Goblet of Fire
Ακαταμάχητο σύστημα επιβράβευσης-μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Accio για να πιάσεις φασόλια καθώς και να αυξήσεις την δύναμη των Χάρι , Ρον και Ερμιόνη με τις κάρτες Collector και Creature.
The Lost Sword of Toledo
Χαρακτηριστικά:
 • Εκπληκτική αλυσιδωτή πλοκή στην ιστορία
 • Μουσική επένδυση με πολλά τοπικά Ισπανικά στοιχεία
 • Υψηλή απόδοση του σχεδιασμού των χαρακτήρων
 • Απόδοση ρεαλιστικότητας με χρήση 3D εφε
 • Διάλογοι προσαρμοσμένοι στην ροή της ιστορίας
Brothers in Arms
To Brothers in Arms: Road to Hill 30 αποκαλύπτει το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο μέσα από τα μάτια μιας ομάδας αλεξιπτωτιστών, που προσγειώνονται σε εχθρικό έδαφος την ημέρα που λαμβάνει χώρα η απόβαση της Νορμανδίας. Ο τίτλος της Ubisoft μας προσφέρει τον απόλυτο ρεαλισμό, καθώς όλες οι τοποθεσίες, οι στρατιώτες, οι ημερομηνίες και οι τακτικές, είναι ιστορικά ακριβείς καθώς το gameplay, κυριολεκτικά, προέρχεται από τις μαρτυρίες ανθρώπων που επέζησαν από την τραγική εκείνη εβδομάδα. Το Brothers in Arms: Road to Hill 30 είναι ο πιο ρεαλιστικός τίτλος που έχει εμφανιστεί με θέμα τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο και θα αφήσει εποχή στη βιομηχανία των videogames.  
 • Ζήστε την πραγματική ιστορία μιας επίλεκτης ομάδας αλεξιπτωτιστών καθώς προσπαθούν να επιβιώσουν στην κόλαση του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου.  
 • Ελέγξτε την ομάδα σας με ένα επαναστατικό και απλό σύστημα χειρισμού και κινηθείτε βάση πραγματικών τακτικών και στρατηγικών.
 • Ζήστε την εμπειρία στις πραγματικές τοποθεσίες της εποχής και μέσω των αληθινών αποστολών που έλαβαν χώρα εκείνη την περίοδο.
Home

Βαλίτσα Φορητής τιμολόγησης

E-mail Εκτύπωση PDF

Ειδικά κατασκευασμένη βαλίτσα φορητής τιμολόγησης.

Αποτελείται από βαλιτσάκι αλουμινίου βιομηχανικού τύπου, κατάλληλα διασκευασμένο, με ένα κρουστικό εκτυπωτή 40 στηλών και έλξη του χαρτιού με tractor έτσι ώστε να μπορεί να δεχθεί 2πλότυπα ή 3πλότυπα μηχανογραφικά έντυπα με θεώρηση. Ο εκτυπωτής είναι εξοπλισμένος με bluetooth interface για να μπορεί να συνδεθεί με οποιοδήποτε PDA διαθέτει την κατάλληλη υποδομή είτε με inteface USB για την σύνδεση με netbook ή notebook.

Η τροφοδοσία του γίνεται από τον αναπτήρα του αυτοκινήτου και πρέπει να είναι 12V.

Περισσότερα...
 
Διαφήμιση

Βασικό Μενού

Χρήσιμα Links

Κοινωνική Ευθύνη


Please select a category for JA Newsflash!

Συνεργάτες

Ψηφοφορία

Who's Online

Έχουμε 1 επισκέπτης συνδεδεμένους

Δείτε περισσότερα


Υπηρεσία Παραλαβής

Παραγγελίες

ADSL

Atlantis

Ιστοσελίδες